Profail Syarikat

Visi

Untuk menjadi pemimpin industri dalam melahirkan usahawan yang mampu bergerak dalam dunia perniagaan dengan memanfaatkan kelebihan syarikat Sdn Bhd.

Misi

Melalui pendigitalan proses pensyarikatan, pengurusan syarikat sdn bhd mendapat maklumat terkini seterusnya ianya mampu memudahkan urusan pengurusan syarikat.

Registersdnbhd.com di daftarkan pada 2hb Febuari 2018. Menjadi saluran pemasaran untuk memasarkan perkhidmatan penubuhan dan pengurusan syarikat.

Jenama ini di selia oleh Millionmind Sdn Bhd yang mana asalnya adalah bertaraf Enterprise yang ditubuhkan pada 1 Febuari 2012 oleh En Nur Firdaus bin Muhammad.

Pada 28hb March 2016 MBS mengorak langkah dengan menaik taraf perniagaan kepada Syarikat Millionmind Sdn Bhd, menjalin kerjasama rapat dengan pihak-pihak yang berkepakaran tinggi seperti bidang Percukaian, Audit, latihan dan Pemasaran bagi membantu usahwan di bawah pengurusan kami.

Jenama Registersdnbhd.com menjadi jenama yang di perkenalkan dan ianya di selaraskan kepada  semua saluran medium media sosial iaitu di laman sesawang, aplikasi di Playstore, Facebook, Instagram dan lain-lain.

Selain dari saluran untuk pemasaran ianya juga di buka untuk menawarkan peluang perniagaan melalui konsep perlesenan terhadap jenama Registersdnbhd.com. Klik di sini untuk maklumat selanjutnya.

KAMI JUGA DISOKONG OLEH